Vincent van Gogh
Vincent van Gogh in Drenthe
Het boek geschreven door Ruud
Logement Scholte in Nieuw Amsterdam
Van Gogh Zijn Drentse werk
Van Gogh Fietsroutes
Bed en Brakfast  van Gogh in Drenthe
Er op uit in Drenthe
uit eten, boodschappen, plaatsinformatie etc.
Mobiele versie

Van Gogh Fietsroutes

In onze omgeving zijn 3 "Van Gogh Fietsroutes" ontwikkeld.

Twee van deze routes zijn op korte afstand van de B&B te starten. De routes zijn bewegwijzerd dus u kunt langs de hele route starten.

Route 1:

Deze fietsroute staat helemaal in het teken van Vincent van Gogh. Op 11 september 1883 kwam hij met de trein aan in Hoogeveen. Bij het treinstation van Hoogeveen start dan ook deze 50 km lange fietstocht. Tijdens deze tocht maak je net als Vincent kennis met het landschap van Drenthe, waarin de schilder een nieuwe liefde vond.

Onderweg kun je op informatiepanelen extra informatie vinden. Op enkele locaties zijn doorkijkpanelen geplaatst, hier kan je de omgeving van toen en nu in een beeld vatten. Op deze locaties kan je ook genieten van luisterverhalen over Vincents tijd in Drenthe.

Route 2:

Deze fietsroute staat helemaal in het teken van Vincent van Gogh. Op 1 november 1883 vertrok hij naar Zweeloo, opzoek naar andere kunstenaars. Specifiek de Duitse schilder Max Liebermann. Met deze fietstocht van 53 km kom je, net als Vincent, langs Drentse brinkdorpen.

Onderweg kun je op informatiepanelen extra informatie vinden. Op enkele locaties zijn doorkijkpanelen geplaatst, hier kan je de omgeving van toen en nu in een beeld vatten. Op deze locaties kan je ook genieten van luisterverhalen over Vincents tijd in Drenthe.

De 160 pagina’s tellende fietsgids: Op de fiets met Van Gogh: Van Gogh Drenthe fietsroutes, is te koop bij de Tourist infopunten. In de fietsgids staan alle drie de Van Gogh fietsroutes opgenomen met uitgebreide extra informatie.

Meer informatie op: Van Gogh Fietsroutes op Drenthe.nl


Bed en Breakfast Van Gogh
Ruud en Marieke Hobo
Kanaalweg 18
7917TB Geesbrug
Drenthe - Nederland
tel: 0646488255

bedenbreakfastvangogh@outlook.com
www.bedenbreakfastvangogh.nl
mobile.bedenbreakfastvangogh.nl

Copyright © 2019 - heden: Ruud en Marieke Hobo

Bed and Breakfast Van Gogh in Geesbrug - Drenthe heeft natuurlijk gratis Wifi
Bed en Breakfast Van Gogh is een Bed & Breakfast (B&B) in Zuid-Oost Drenthe. Het ruime gastenverblijf is geschikt voor maximaal 2 personen en bestaat uit een ruime zit-slaapkamer met een 2 pesoonsbed, een zithoekje, een eettafel, en een pantry met koelkast, magnetron, koffie- en theefaciliteiten op de begane grond. De tuinkamer kunt u ook gebruiken. De B&B heeft een eigen toilet en badkamer met douche en de B&B heeft een eigen ingang.
Bed en Breakfast Van Gogh is een Bed & Breakfast (B&B) in Zuid-Oost Drenthe. Het ruime gastenverblijf is geschikt voor maximaal 3 personen en bestaat uit een ruime zit-slaapkamer met een 2 pesoonsbed, een zithoekje, een eettafel, en een pantry met koelkast, magnetron, koffie- en theefaciliteiten op de begane grond en een 1 persoonskamer op de eerste etage. De B&B heeft een eigen toilet en badkamer met douche en de B&B heeft een eigen ingang.